Style your climate.

ewt makes it possible.

Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland, med lang erfaring fra elektrisk oppvarming og kjøling. Flere tiårs erfaringer kombinert med nyskapende design gir produktene en garantert feel-good-faktor.
Bli bedre kjent med oss!

ewt – elektrisk opvarmning og køling med komfort

ewt er en mærkevare Made in Germany – grundlagt i Nürnberg i 1965. Mærket har altid haft tradition for at være pionerer inden for elektrisk opvarmning og køling. Innovation og design har høj prioritet i produktudviklingen, og derfor finder du topmoderne produkter i vores portefølje. ewt er en del af Glen Dimplex Group, der er et af verdens førende selskaber inden for varme- og køleteknologi. Takket være synergier med moderselskabet kan vi hurtigt reagere på markedstrends og implementere ny teknologi.

desk fan
desk fan

Vores opgave

Vi bidrager til komfort i hjemmet – med fleksible, fritstående varme- og køleprodukter. Vores produkter leverer innovativt design og høj kvalitet. Vi har gjort dine behov til vores krav.
max air

Vores vision

Med mottoet "style your climate" strækker vi os langt for at udvikle varme- og køleprodukter, som er elegante og lækre og passer til din bolig. Med denne tilgang er det vores mål at blive markedsledere i vores branche.