Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland

Style your climate.

ewt makes it possible.

Velkommen til ewt – et trendmerke fra Tyskland, med lang erfaring fra elektrisk oppvarming og kjøling. Flere tiårs erfaringer kombinert med nyskapende design gir produktene en garantert feel-good-faktor.
Bli bedre kjent med oss!

ewt – elektrisk opvarmning og køling med komfort

ewt er en mærkevare Made in Germany – grundlagt i Nürnberg i 1965. Mærket har altid haft tradition for at være pionerer inden for elektrisk opvarmning og køling. Innovation og design har høj prioritet i produktudviklingen, og derfor finder du topmoderne produkter i vores portefølje. ewt er en del af Glen Dimplex Group, der er et af verdens førende selskaber inden for varme- og køleteknologi. Takket være synergier med moderselskabet kan vi hurtigt reagere på markedstrends og implementere ny teknologi.

Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend
Bordvifte Desk Friend

Vores opgave

Vi bidrager til komfort i hjemmet – med fleksible, fritstående varme- og køleprodukter. Vores produkter leverer innovativt design og høj kvalitet. Vi har gjort dine behov til vores krav.
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
MAXI Hot+Cold
< class="pod-title">Vores <span>vision</span>
Med mottoet "style your climate" strækker vi os langt for at udvikle varme- og køleprodukter, som er elegante og lækre og passer til din bolig. Med denne tilgang er det vores mål at blive markedsledere i vores branche.